Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Adverteren

 

Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden in zowel het vakblad Houtwereld als de e-mailnieuwsbrief van Houtwereld en de website www.houtwereld.nl. Een insert en/of een outsert behoort ook tot de advertentiemogelijkheden.
 

Op www.houtwereld.nl staan actueel nieuws, een uitgebreide agendarubriek, productnieuws, vacatures, een overzicht van filmpjes, er kan gezocht worden naar gecertificeerde houtproducten en de leveranciers daarvan, er staan productspecials op, we informeren over onze evenementen en er kan worden doorgeklikt naar andere websites. Het gemiddelde aantal van ruim 5.500 unieke bezoekers per maand maakt van www.houtwereld.nl het platform voor de houthandel en houtindustrie. www.houtwereld.nl is daarom dé plaats om uw bedrijf online te presenteren via een banner of het plaatsen van een vacature. Vraag ook naar de commerciële mogelijkheden die onze social media u kunnen bieden.


Hieronder kunt u de tariefkaart van Houtwereld downloaden. Hierin staan onder meer de verschijningstabel, themanummers, technische gegevens en advertentietarieven.

Voor het aanleveren van advertentiemateriaal vindt u hieronder de voorwaarden. Voor alle overige informatie over Houtwereld kunt u ook de Houtwereld-mediakaart bekijken.


- Tariefkaart


Houtwereld Producten
U kunt uw bedrijf ook in de schijnwerpers zetten door te adverteren in de speciale e-mailnieuwsbrief: Houtwereld Producten. In deze nieuwsbrief kunt u uw productnieuws aan de doelgroep overbrengen. U levert tekst, contactgegevens en een beeld of logo aan en wij verzorgen de rest. Naast het plaatsen van productnieuws in de e-mailnieuwsbrief Houtwereld Producten wordt uw informatie nog een jaar lang gratis doorgeplaatst op de website www.houtwereld.nl. Voor meer informatie over de e-mailnieuwsbrief Houtwereld Producten klik hier.


U kunt vanzelfsprekend ook contact opnemen met de accountmanagers van Houtwereld, zij staan u graag te woord:

Lot Vermeer: tel. (088) 6440621 - e-mail: l.vermeer@archermedia.nl
Marco Blijswijk: tel. (088) 2266667 - e-mail: m.blijswijk@archermedia.nl

 

Stelling

'Bedrijfskeurmerk STIP verbindt FSC en PEFC!'
Stem & reageer Lees de uitslag