Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Deze keer in Houtwereld

 

In de bovenstaande inhoudsopgave vindt u een overzicht van alle artikelen in deze editie van Houtwereld

Als u op de hoogte wilt blijven van dit dynamische en complete blad, dan raden wij u aan een abonnement op Houtwereld te nemen. Bent u geïnteresseerd in Houtwereld, vul dan het aanvraagformulier in voor een proefexemplaar of een abonnement!


Over het vakblad Houtwereld
Het onafhankelijke, journalistieke vaktijdschrift Houtwereld informeert zijn lezers jaarlijks in 19 edities over het laatste nieuws en ontwikkelingen op de nationale en internationale houtmarkt. Onze redactie volgt de actualiteiten in de veranderende houtsector nauwgezet: bedrijfsleven, vraag, aanbod, productontwikkeling, toepassingen, overheidsbeleid, normeringen etc. Ook wordt geschreven over nieuwe technologieën, zoals modificeren, acetyleren, hout-kunststofcomposieten, kruislaaghout en engineered producten.
 

Houtwereld is tevens opiniërend en laat de branche zelf aan het woord over actualiteiten.


Elk regulier nummer bevat een thema dat door de redactie over meerdere pagina`s wordt uitgediept. En enkele malen per jaar verschijnt er een Houtwereld-special, waarin één specifiek onderwerp van alle kanten wordt belicht. Een aantal specials wordt tevens digitaal in een hoge oplage verzonden.

 

In 2018 verschijnen onder meer de volgende specials:


- Gevelbekleding
- Hout in de Bouw/Duurzaam & Legaal
- Hout in de Bouw (2 edities)
- Tuin & GWW

- Ramen, deuren & kozijnen
- Plaatmaterialen

Onze ‘Marktverkenningen’ informeren over de actuele vraag, aanbod en prijzen in de houtbranche.

Als enig vakblad voor de gehele Nederlandse houtbranche wordt Houtwereld gelezen door nagenoeg alle leidinggevende functionarissen in de houthandel, de houtbewerkende industrie, alsmede door aannemers en architecten. Verder is Houtwereld het kloppend hart van onze nieuwsvoorziening. Extra services zijn onze digitale nieuwsbrief, Social Media en het organiseren van congressen.

Stelling

'Bedrijfskeurmerk STIP verbindt FSC en PEFC!'
Stem & reageer Lees de uitslag