Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 9 oktober 2017

Houtcafé over houthandel en internetverkoop

 

VVNH/Centrum Hout verzorgt op woensdag 1 november een nieuwe Houtcafé-bijeenkomst, onder de titel ‘Houthandel en internetverkoop, hoe en wat levert het op?'.

 

 

De verkoop via het internet neemt hand over hand toe, zo ook van hout en houtproducten. Houthandelaren die nog geen webwinkel hebben, maar daar wel in geïnteresseerd zijn, zijn welkom op het Houtcafé. De meeting vindt plaats op 1 november vanaf 15.30 uur bij  de VVNH in Almere.

 

Inmiddels bieden verschillende internetbedrijven en webshops hout en houtproducten aan. Er is blijkbaar een toenemende online vraag naar hout en er zullen nieuwe toetreders komen om deze online vraag in te vullen. Tijdens het Houtcafé worden vragen beantwoord, zoals: Moet ik daarin mee, wat levert het op, wat zijn de kosten, hoe pak ik het aan, wat doet mijn concurrent, en wat zijn de verwachtingen voor de toekomst? Interessante sprekers zullen tijdens de bijeenkomst hun ervaringen met de aanwezigen delen.

 

Na afloop van het Houtcafé is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Website: www.vvnh.nl

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Industriële houtbouw helpt woningbouwproductie er snel weer bovenop!'
Stem & reageer Lees de uitslag