Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 5 maart 2018

Houttalenten nemen het tegen elkaar op

 

Van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 maart vinden in het opleidingscentrum van SWV Hout te Woerden voor de negende keer de regionale beroepenwedstrijden ‘Houttalent’ plaats. De deelnemers zijn vierdejaars VMBO-leerlingen die de richting Bouw/Wonen en Interieur of Techniek breed doorlopen.

 

 

Alle VMBO-scholen in de regio Midden-Nederland zijn uitgenodigd om hun beste leerlingen te laten deelnemen. Het Samenwerkingsverband Houtindustrie Midden Nederland organiseert de wedstrijden om bekendheid te geven aan het 'Werken en Praktijk Leren' in de timmerindustrie.

De leerlingen in de richting Bouw/Wonen en Interieur krijgen de opdracht om een bijzonder werkstuk te maken. De wedstrijdopdracht voor de leerlingen Techniek breed is een leuke tuinstoel.


Leerlingen, ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken naar de inspanningen van de deelnemers. Dit kan tijdens alle wedstrijddagen van 09.00 tot 15.30 uur in de leerlingwerkplaats, Johan de Wittlaan nr.11 achter, 3445 AG te Woerden.


De gemaakte werkstukken zijn in de leerwerkplaats van het samenwerkingsverband te bezichtigen op vrijdag 23 maart van 18.30 tot 20.00 uur. Ook is er dan de prijsuitreiking. Houthandel Benschop uit Lopikerkapel is dit jaar weer de sponsor van de materialen voor de wedstrijd.

Vrijdagavond is er tevens Open huis tot 20.30 uur.
 

Website: www.swvhout.nl

 

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Hout is een ondergeschoven kindje in bouwmarkten!'
Stem & reageer Lees de uitslag