Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 5 maart 2018

Demodagen bij Baptist Arnhem

 

Tijdens de Demodagen bij Baptist Arnhem, op zaterdag 7 april en zaterdag 21 april, demonstreren leveranciers, cursuscentra en klanten hun producten en technieken.

 

 

Op 7 april worden de houtdraaigereedschappen van Robert Sorby en de elektrische gereedschappen van Festool gedemonstreerd. Vertegenwoordigers van het merk Osmo vertellen de bezoekers over nieuwe houtbewerkingsproducten. De firma Bessey toont oplossingen voor lijm- of klemproblemen. Rogier Vogelzang laat zijn ambacht zien: wandelstokken maken. En Hein Coolen van Ducotools informeert over de authentieke Stanley-schaven.

 

Op 21 april belicht fabrikant Mafell zijn elektrische gereedschappen. Craig Heffren geeft uitleg over de Record Power-houtbewerkingsmachines. Wolfgang Hess laat het natslijpsysteem van Tormek zien. Peter Peer komt houtdraaien en beantwoordt vragen van het publiek. Verder zijn ook gitaarbouwer Jan van Capelle en bogenmaker Simon van der Heijden aanwezig met hun ambachten en producten.


Bovendien zijn er op vrijdag 6 en 20 april extra productdemonstraties gepland van producten van de merken Tormek, Festool, Mafell, Record Power en Robert Sorby.

 

De Demo Dagen zijn te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis.
Website: www.baptist.nl

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Hout is een ondergeschoven kindje in bouwmarkten!'
Stem & reageer Lees de uitslag