Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 12 maart 2018

Houtdiner viert reünie

 

Het is precies 15 jaar geleden dat het Houtdiner voor het eerst werd georganiseerd. En dat wordt op vrijdag 8 juni groots gevierd in Leiden. De organisatoren laten dit jaar de leeftijdsgrens (40 jaar) varen en nodigen iedereen uit die er de afgelopen 15 jaar bij was, of had willen zijn. Belangstellenden kunnen zich nu al voor deelname aanmelden.

 

 

Het Houtdiner is een vrijdagmiddagborrel met aansluitend BBQ, bedoeld als informeel jaarlijks netwerkevent speciaal voor jonge professionals én voor vaklieden op wie de kwalificatie 'jong van geest' van toepassing is. De huidige organisatoren van het Houtdiner zijn Sander Daatselaar, Tessa Steenman en Roy Abdul Rasjid.

In 2018 wordt de Houtdiner-reunie - powered by Houtwereld - gehouden bij restaurant WOODS en Houtzaagmolen de Heesterboom. Deze toplocatie is via Houthandel Noordman gelinkt aan hout. Het restaurantgebouw was vroeger de droogloods van de zaagmolen. Van daar uit werden de stammen met houtvlotten over de Oude Rijn aangevoerd.
Op het royale terras op het terrein vindt het Houtdiner plaats. De chef van WOODS is meester op de Big Green Egg en helpt de gasten om een fantastisch stukje vlees of vis te bakken. De oprichters van het Houtdiner, te weten Bart Jan Scheeffer, Patrick Assink en Sietze Koopmans, zullen uiteraard ook van de partij zijn.

Deelname kost 49,95 euro, inclusief alle drankjes en een uitgebreide BBQ.

 

Voor informatie en inschrijving: www.houtdiner.nl

 

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Hout is een ondergeschoven kindje in bouwmarkten!'
Stem & reageer Lees de uitslag