Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 12 maart 2018

Vierde distributiecentrum in Zuidoost-Azië

 

APP Timber (een onderneming van de Nederlander Michael Hermens) heeft een distributiecentrum geopend in de Vietnamese stad Binh Duong, in het hart van de groeiende meubelindustrie.

 

 

Het in Kuala Lumpur/Maleisië gevestigde APP Timber beschikte al over drie distributiecentra in Shah Alam/Maleisië, Semarang/Indonesië en Bangkok/Thailand.

 

De onderneming doet al sinds 2007 zaken met Vietnam en vond het tijd worden om ook daar een depot te bouwen voor de opslag en verspreiding van geïmporteerde houtproducten voor de lokale markt. In het assortiment zitten hoogwaardige Europese en Amerikaanse oplossingen in hardhout en naaldhout, evenals een breed spectrum aan kwaliteitsfineer.

 

APP Timber Group heeft zijn activiteiten uitgerold in geheel Zuidoost-Azië. Het bedrijf heeft circa tachtig mensen in dienst en behaalde vorig jaar een omzet van 35 miljoen US-dollar. De houtbewerkende en -verwerkende industrie wordt bediend met een aanbod van geïmporteerde stammen, gezaagd hout, fineer en plaatmaterialen. De onderneming is FSC- en PEFC-gecertificeerd.

 

 

 

 

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Hout is een ondergeschoven kindje in bouwmarkten!'
Stem & reageer Lees de uitslag