Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 16 april 2018

Nieuwe eigenaar Building Holland

 

Aan de vooravond van een nieuwe editie van Building Holland, maakt Easyfairs Nederland bekend per direct deze beurs voor de bouw- en vastgoedsector over te nemen van Duurzaam Gebouwd.

 

 

Deze 2018-editie vindt plaats van 17 tot en met 19 april. Building Holland is een driedaags innovatie-event voor de bouw- en vastgoedsector. Het strijkt jaarlijks neer in de RAI Amsterdam, met gemiddeld 15.000 bezoekers en 230 exposanten verdeeld over 15.000 vierkante meter beursvloer.

In 2018 bouwt Building Holland het internationale karakter verder uit zodat alle partijen met internationale ambities hun toekomstige businesspartners kunnen ontmoeten.

 

Momenteel organiseert Easyfairs in Nederland meerdere events in deze sector via de merken Bouw Compleet, Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen, Klimaatvak, Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs. Met de overname van Building Holland versterkt Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio in Nederland.

De grondleggers van Building Holland - Richard Klein en Wietse Walinga - blijven verbonden aan het event.

 

Op de foto v.l.n.r. Pieter Simons (Easyfairs), Wietse Walinga (Duurzaam Gebouwd), Jeroen van Hooff (Easyfairs) en Richard Klein (Building Holland).

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Stoppen met gebruik van tropisch hout is genadeslag voor het bos!'
Stem & reageer Lees de uitslag