Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 14 mei 2018

Online veiling Timmerfabriek Marx

 

Timmerfabriek M.J. Marx in Brunssum heeft de activiteiten gestaakt vanwege het bereiken van een respectabele leeftijd van ondernemer Marx. Momenteel veilt Troostwijk Auctions de complete timmerfabriek.

 

 

De inventaris varieert van trappenfreesmachines, afkortzagen, cirkelzaagmachines en werkbanken tot pneumatische tackers, schuurmachines, haakse slijpers en glasbokken. De veiling is gestart op 2 mei en sluit op 17 mei. De kijkdag is op 15 mei.

 

Timmerfabriek M.J. Marx was gespecialiseerd in houten ramen, deuren, kozijnen, trappen en diverse soorten puien. Tot voor kort stond het goed onderhouden machinepark volop te draaien voor klanten in de professionele bouwsector en voor particulieren.

Veilingmeester Frank Adam van Troostwijk Auctions: “Dit is een veiling van een compleet timmerbedrijf met een prachtig assortiment aan machines en gereedschappen. We verwachten dan ook veel interesse van eindgebruikers van houtbewerkingsmachines, timmerfabrieken, meubelmakers en kozijnenbouwers in binnen- en buitenland.”

 

Topstukken zijn de Colombo Angelo BMH AT50 CNC-pennenbank en de Hemag Windowflex 40/200 CNC-gestuurde inkroosmachine (zie foto). “Daarnaast zijn er diverse CNC-houtbewerkingsmachines, een zijlader, een spuitcabine, hangtransportbanen en bovenloopkranen te vinden. Ook interessant is het aanbod van pneumatische tackers, elektrische bandschuurmachines, boormachines en schoefmachines", aldus Frank Adam.

De online veiling sluit op 17 mei 2018. De bezichtiging van de veilingitems is op 15 mei van 10.00 tot 16.00 uur aan de Haefland 34, 6441 PA in Brunssum.

Klik HIER voor de details van deze veiling.


 

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Het gaat vaak fout omdat iedereen denkt verstand van hout te hebben!'
Stem & reageer Lees de uitslag