Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 14 mei 2018

Modificatiecongres open voor deelname

 

De European Conference on Wood Modification (ECWM) wordt dit jaar gehouden op 17 en 18 september in de Burgers Zoo in Arnhem. Het congres kreeg als ondertitel ’wood modification is coming home’, omdat houtmodificatie feitelijk in Nederland is begonnen en we hier de meeste gespecialiseerde bedrijven en oudste praktijkprojecten hebben.

 

 

SHR organiseert de 2018-editie van het internationaal toonaangevende congres, waarvoor professionals zich vanaf nu kunnen inschrijven.


In de tweedaagse conferentie komen actuele en toekomstige aspecten van houtmodificatie aan bod. Wetenschappers en mensen uit de industrie van over de hele wereld komen samen om informatie uit te wisselen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van modificeerprocessen, verbeteringen die bereikt zijn in houteigenschappen en het gedrag van gemodificeerd hout in de toepassing. Ook de ontwikkeling van de marktpositie van gemodificeerd hout komt ter sprake.

Afgezien van allerlei wetenschappelijk nieuws komen er tijdens de ECWM-congressen ook heel veel praktijkgerichte zaken over marktontwikkelingen en commerciële kansen aan de orde. Er zijn op dit moment 49 sprekers voor de bijeenkomst vastgelegd. Daarnaast worden er 56 korte pitch-presentaties gegeven.
 

Gemiddeld wonen bijna tweehonderd mensen de tweejaarlijkse houtmodificatieconferentie bij. Gezien de groeiende belangstelling voor gemodificeerd hout en het feit dat het congres ditmaal in ’modificatieland‘ Nederland wordt gehouden, ligt de rode loper nu uit voor potentiële deelnemers uit Nederland en ook België.

 

Website: ecwm9.shr.nl
 

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Het gaat vaak fout omdat iedereen denkt verstand van hout te hebben!'
Stem & reageer Lees de uitslag