Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 11 juni 2018

Troostwijk en BVA fuseren

 

Auctio, met BVA Auctions als bekendste label, en Troostwijk Auctions & Valuations zijn gefuseerd en vormen samen het grootste online veilingplatform van Europa.

 

 

“Een logische stap”, aldus CEO’s Ghislaine Duijmelings (Troostwijk) en Herberth Samsom (Auctio). “We bundelen technologie, veilingexpertise en marktkennis. Onze kopers vinden nu nog meer interessante items. En onze verkopers bereiken in één klap een nog groter internationaal koperspubliek. Onze experts weten precies waar de juiste kopers zitten.”

 

“Veilen draait steeds meer om technologie, data en marketing. Die expertise en investeringen voegen we nu samen onder de holding TBAuctions”, aldus Samsom. “Troostwijk en BVA blijven onze voornaamste merken. We vullen elkaar in de markt uitstekend aan. Elke verkoper kan bij ons terecht. Op basis van data weten we via welke merken en kanalen je de beste opbrengst realiseert.”

“We bieden nu anderhalf miljoen items (kavels) per jaar aan in 6.700 veilingen. We zitten in achttien landen en kopers komen van over de hele wereld. Dan heb je het elke maand over meer dan zes miljoen bezoeken en bijna honderd miljoen pageviews. Voor kopers is veilig kunnen kopen en bieden van groot belang. We zijn een alternatief voor reguliere verkoopkanalen. Een groot aanbod en de spanning van het bieden spelen daarbij een grote rol.”


Duijmelings: “Daarnaast zijn we sterk in de persoonlijke relatie. We helpen ondernemers bijvoorbeeld hun achterliggende doelen te behalen: een gezonder bedrijf, ruimte om (opnieuw) te investeren en flexibeler zijn zodat je kunt inspelen op marktontwikkelingen.”


Het bedrijf gaat zich nog sterker focussen op specifieke sectoren en groeibranches in heel Europa, waaronder onroerend goed, bouw, logistiek en transport.

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Hoogbouw bestaande uit 100% hout is kansloos!'
Stem & reageer Lees de uitslag