Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 11 juni 2018

Druk Houtdiner

 

Iets meer dan 160 gasten uit de brede houtsector vermaakten zich afgelopen vrijdag 8 juni uitstekend tijdens het Houtdiner in Leiden. Het event was ditmaal 'powered by Houtwereld' .

 

 

Het Houtdiner werd voor de vijftiende keer georganiseerd. Voor deze jubileumeditie hadden de organisatoren de leeftijdgrens (40 jaar) laten varen. Iedereen uit de houtbranche was welkom om te netwerken, te borrelen, te BBQ'en en te genieten van een toplocatie pal aan de Rijn in Leiden: restaurant WOODS en Houtzaagmolen de Heesterboom.

 

Gasten konden de molen bezoeken, terwijl op het royale terras de chef van WOODS alle gasten hielp om op de Big Green Egg hun stukje vlees of vis te bakken.

 

Het Houtdiner is een vrijdagmiddagborrel met aansluitend een BBQ, bedoeld als informeel jaarlijks netwerkevent speciaal voor jonge professionals én voor vaklieden op wie de kwalificatie ‘jong van geest’ van toepassing is. De oprichters-van-het-eerste-uur zijn Bart Jan Scheeffer, Patrick Assink en Sietze Koopmans.

 

De afgelopen jaren werd het Houtdiner georganiseerd door Sander Daatselaar (Koninklijke Eduard van Leer), Tessa Steenman (International Plywood) en Roy Abdul Rasjid (Sneek Timber). Eerstgenoemde heeft aangekondigd het comité te verlaten; Daatselaar wordt opgevolgd door Mark van Duinen (PontMeyer).

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Het gaat vaak fout omdat iedereen denkt verstand van hout te hebben!'
Stem & reageer Lees de uitslag