Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 25 juni 2018

Platform voor CNC-houtbewerking

 

Het wereldwijde online platform ORDERFOX.com, dat zich richt op metaalbewerking, is nu uitgebreid met CNC-houtbewerking. De gratis digitale intermediair heeft optimale machinebelasting als doel. CNC-bewerkers kunnen bij een te lage bezetting van hun machinecapaciteit, via Orderfox aan de hand van filterfuncties zoeken naar nieuwe CNC-opdrachten die op hun ondernemingsprofiel afgestemd zijn.  

 

 

Voor inkopers biedt ORDERFOX.com een groot aantal contacten voor verschillende aanvragen: van seriebewerkers tot hooggespecialiseerde bewerkingsondernemingen met niche-knowhow. De menugestuurde interface maakt het plaatsen van opdrachten eenvoudig; er zijn meerdere dropdown-keuzemogelijkheden voor filterfuncties zoals materiaal, industrie en technologie. Het platform mikt op mensen die snel een eenvoudige opdracht willen onderbrengen, maar ook op partijen die een duurzame samenwerking zoeken.

 

Particuliere opdrachtgevers kunnen eveneens opdrachten voor CNC-houtbewerking plaatsen. Ze hebben de mogelijkheid om hun individuele meubelstukken of houten vormen door een professionele CNC-bewerker te laten fabriceren.

 

ORDERFOX.com is kosteloos te raadplegen in 25 talen, waaronder het Nederlands. De website bevat tevens een beurzen- en evenementenkalender voor de CNC-sector, een vraag- en aanbodgedeelte voor nieuwe en gebruikte machines en verder een banenbeurs.

 

Klik HIER om naar de website te gaan.

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Stoppen met gebruik van tropisch hout is genadeslag voor het bos!'
Stem & reageer Lees de uitslag