Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 25 juni 2018

Naast houten ook kunststof kozijn

 

Toelevering Online biedt naast maatwerk houten kozijnen nu ook maatwerk kunststof kozijnen aan, die binnen vijf werkdagen op locatie geleverd worden. De keuze om uit te breiden, is gemaakt om te voorzien in de behoeften van de markt.

 

 

De houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in de fabriek van Nijhuis Toelevering.

Aan het assortiment zijn nu kunststof kozijnen toegevoegd.

 

Joris Roelink, initiatiefnemer van Toelevering Online, legt uit: “Uit analyses van online zoekgedrag van onze doelgroep in zoekmachines en op onze website bleek dat de vraag naar kunststof kozijnen groot en groeiende is. Bovendien kreeg onze klantenservice dagelijks vragen over kunststof kozijnen. Uit klantonderzoek kwam naar voren dat klanten voor Toelevering Online kiezen vanwege de snelle levertijd en kwaliteit van de producten. Tot op heden moesten zij voor hun kunststof kozijnen naar een andere leverancier. Om onze doelgroep optimaal te kunnen blijven bedienen, was het voor ons een logische keuze om het assortiment uit te breiden met kunststof kozijnen. Hiermee zetten we ook een stap verder in de richting van onze ambitie: een totaalaanbieder zijn op het gebied van kozijnen.”

 

Waar de één zweert bij houten kozijnen, kiest de ander liever voor kunststof. De keuze voor kunststof of hout is volgens Roelink geen kwestie van kiezen voor de beste variant, maar een kwestie van smaak: “Je kiest voor het materiaal dat bij de stijl van je woning en je eigen persoonlijke voorkeur past. Wij adviseren onze klanten daarom om op hun eigen gevoel af te gaan. Bovendien zijn veel van onze klanten niet gebonden aan één materiaal. Het kan zijn dat een zzp’er voor het ene project kiest voor houten kozijnen, dat bij het volgende project kunststof kozijnen meer geschikt zijn en hij in de toekomst een project heeft, waarin aluminium kozijnen beter passen. We willen onze klanten adviseren op basis van hun behoeften, niet op basis van wat wij ze kunnen aanbieden.”

 

Op de foto Joris Roelink met een kunststof kozijn (links) en Niek Wopereis met een houten kozijn (rechts) van www.toeleveringonline.nl.
 

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Stoppen met gebruik van tropisch hout is genadeslag voor het bos!'
Stem & reageer Lees de uitslag