Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Vrijdag 29 juni 2018

Veel animo voor vernieuwde Houtwereld Praktijkdag

 

Het loopt storm met de inschrijvingen - met vroegboekkorting - voor deelname aan de Houtwereld Praktijkdag. De animo is ook onder standhouders groot: ruim driekwart van de beschikbare stands is inmiddels verkocht!

 

 

Het vakblad Houtwereld verzorgt op donderdag 8 november 2018 de zevende editie van dit succesvolle event voor en door de houtsector. Gastbedrijf is ditmaal De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen. Dit jaar zijn er live demo’s en meerdere seminars én krijgt het event een feestelijk tintje.

 

Nieuwsgierig geworden? Klik HIER voor het programma.

 

Heeft u belangstelling voor een stand? Van de 30 stands zijn er reeds 24 gereserveerd. Er zijn dus nog 6 stands beschikbaar:  Klik HIER voor meer informatie.

 

Wilt u zich met korting inschrijven als bezoeker? Klik HIER voor deelname.

 

Feestje voor de houtsector

De Houtwereld Praktijkdag brengt circa 450 vakmensen samen in een groots spektakel. Het event combineert een inhoudelijk interessant congres- en praktijkdagprogramma (in samenwerking met het gastbedrijf) met persoonlijke contacten. In het zakendoen blijven persoonlijke ontmoetingen immers veel belangrijker dan social media en e-marketing.

 

Bezoekers zijn handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, timmerlieden, architecten, meubelmakers, interieurbouwers, de brede houtindustrie, prefabbouwers, constructeurs, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.

 

 

 

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Hout is een ondergeschoven kindje in bouwmarkten!'
Stem & reageer Lees de uitslag