Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Vrijdag 29 juni 2018

Eindexamenexpo’s bij HMC en Cibap

 

De jaarlijkse eindexamenexposities staan voor de deur. Het Hout- en Meubileringscollege HMC verzorgt ze in Rotterdam en Amsterdam, terwijl Cibap dat doet in Zwolle.

 

 

Het HMC is de MBO-vakschool voor hout, meubel en interieur. Op 10 en 11 juli (vestiging Rotterdam) en op 17 en 18 juli (locatie Amsterdam) tonen examenleerlingen hun creaties waarmee ze de opleiding afronden aan bedrijfsleven, vrienden, familie, leerlingen en andere geïnteresseerden.
De leerlingen van de opleiding Werkvoorbereiders Timmerindustrie hebben als groepsopdracht een trekkershut van 4 bij 6 meter ontworpen en gemaakt. Dit houten huis kan worden gebruikt als trekkershut voor fietsers die onderweg als kort verblijf willen slapen.
Een student Botenbouw maakte als meesterstuk een houten vliegtuig. Ter afronding van haar opleiding Creatief Vakman/-vrouw vervaardigde een studente enkele tassen van flexibel hout en leer.
Meer informatie: www.hmcollege.nl/expo

 

Onder de noemer Cibap Graduates presenteert de gelijknamige school vanaf 5 juli op diverse locaties in de binnenstad van Zwolle het eindexamenwerk van dit jaar. De foto toont de afstudeercreatie van Mart van Iperen. Cibap is een praktijkgerichte, creatieve MBO-vakinstelling.
Meer informatie: www.cibap.nl

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Stoppen met gebruik van tropisch hout is genadeslag voor het bos!'
Stem & reageer Lees de uitslag