Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 5 november 2018

Mikken op 5% grotere houtmarkt

 

De VVNH, NBvT en Centrum Hout hebben de lijnen voor 2019 uitgezet. De nadruk ligt op de doelstelling om voor hout 5% marktaandeelvergroting te realiseren ten opzichte van alternatieve materialen. Daarvoor is wel financiële steun van lidbedrijven nodig.

 

 

Tijdens de ledenvergaderingen van de VVNH (verenigde houthandelaren) en NBvT (timmerindustrie), die vorige week tegelijkertijd in Het Spoorwegmuseum te Utrecht plaatsvonden, zijn de begrotingen voor 2019 gepresenteerd en toegelicht.

Gezien de samenwerking van beide organisaties in Centrum Hout, werd ook diens begroting meegenomen.

 

De partijen willen in 2019 de gezamenlijk vastgestelde Centrum Hout-doelstellingen realiseren, met als hoofddoel ‘5% marktaandeelvergroting ten opzichte van alternatieve materialen’.

Daartoe werden drie projecten gelanceerd: ‘Meer houtskeletbouw’, ‘Actieplan Hout in de GWW 2.0’ en ‘Projecten Sectie Kozijnen’. 

 

Daarnaast pitchte marketingbureau 230Volt zijn ideeën over een meerjarige marketingstrategie die als ‘kapstok’ dient voor alle activiteiten en resultaten die voortkomen uit de secties en projecten.

 

De begrotingen en projecten zijn goedgekeurd onder de voorwaarde dat de leden, die zakelijk belang hebben bij de positieve resultaten van de projecten, ook de bereidheid hebben om hieraan apart financieel bij te dragen.

Mocht deze bereidheid er niet of onvoldoende zijn en mocht er geen andere wijze van financiering kunnen worden gevonden, dan vinden deze projecten in de gepresenteerde omvang geen doorgang. (bron: VVNH)

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Het gaat vaak fout omdat iedereen denkt verstand van hout te hebben!'
Stem & reageer Lees de uitslag