Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Zondag 3 februari 2019

Warm welkom op het Houtpaviljoen

 

De acht founders (waaronder Houtwereld) van het Houtpaviljoen zijn er, samen met onze club van 80 sponsorbedrijven, helemaal klaar voor om u te ontvangen op de BouwBeurs! Het succesvolle Houtpaviljoen wordt van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari 2019 opgetrokken in Hal 10. Op onze 200 m2 grote verzamelstand (F010) exposeren ditmaal 16 houtondernemingen live mee.

 

 

Met als titel ‘Bouwen op Hout!’ maken de acht founders (waaronder Houtwereld) middels het Houtpaviljoen een vuist op de BouwBeurs.

Net als in 2015 en 2017 doen wij dit in februari 2019 samen met een groot aantal ondernemingen en organisaties.
 

Op donderdag 7 februari verzorgen we op het Houtpaviljoen vanaf 15.30 uur onze Houtborrel.

 

Acht founders
Het is inmiddels de derde keer dat het Houtpaviljoen zijn opwachting maakt op de BouwBeurs. Dit is te danken aan de inspanningen van een groep founders.

Dat zijn: Patrick Assink (Assinkhout), Niels Peltenburg (Scantimber / Hasslacher), Maarten Willemen & Patricia Dolman (PEFC Nederland), Evan Buytendijk (IEB), Jurgen de Vries (MTCC en MTC), Maarten van de Voort (Het Houtcollectief) en Marleen van Herwijnen van het vakblad Houtwereld.

 

Mede-exposanten

De founders worden dit jaar vergezeld van 16 mede-exposanten op het Houtpaviljoen.

Dat zijn: Anker Stuy Verven, Construsoft, DTS-Timber, Europly Woodproducts, Gooskens Hout, Het Wapen, Heuvelman Hout, Houtdirect.nl, Houtwerf Zoeterwoude, HWZ International, Lambert van den Bosch, Lemahieu Groep, Marwood Ltd / Cape Cod, Okoumé.info, Stora Enso Timber DIY Products en Ztyl Houten Sierlijsten.

 

Meer informatie: www.houtpaviljoen.nl

 

Op deze website treft u ook een overzicht aan van alle Proud-sponsoren die hun schouders zetten onder het Houtpaviljoen.

 

Klik HIER voor gratis entree

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Hout is een ondergeschoven kindje in bouwmarkten!'
Stem & reageer Lees de uitslag