Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Vrijdag 8 februari 2019

Houtpaviljoen wint award

 

Het 200 vierkante meter grote Houtpaviljoen op de BouwBeurs 2019 was een regelrechte hit. De Jaarbeurs riep het Houtpaviljoen dan ook uit tot winnaar van De Outstanding Award voor de aantrekkelijkste stand die bezoekers samenbrengt.

 

 

De Jaarbeurs reikte dit jaar voor het eerst De Outstanding Award uit.

Het Houtpaviljoen sleepte deze titel in de wacht omdat het werd beschouwd als de aantrekkelijkste stand die bezoekers samenbrengt. Dat paste volgens de Jaarbeurs naadloos bij het thema van de BouwBeurs 2019: ‘Tijd om de krachten te bundelen’.

 

Dankzij de steun van ruim tachtig bedrijven en organisaties was het Houtpaviljoen er dit jaar opnieuw groter op geworden. Duizenden mensen zijn tussen 4 en 8 februari de verzamelstand van het houtvak komen bewonderen. Ook was het opnieuw erg druk op de populaire Houtborrel.


De verzamelstand stond voor de derde keer op de BouwBeurs dankzij acht actieve founders.
Deze initiatiefnemers zijn: Patrick Assink (Assinkhout), Niels Peltenburg (Scantimber / Hasslacher), Maarten Willemen & Patricia Dolman (PEFC Nederland), Marleen van Herwijnen (vakblad Houtwereld), Evan Buytendijk (IEB), Jurgen de Vries (MTCC), Gopinathan Tanikudy (MTC) en Maarten van de Voort (Het Houtcollectief)

 

Op de foto de blije founders en het team van de Jaarbeurs.

 

Klik HIER voor een filmpje van Eisma Bouwmedia, de uitgever van Houtwereld
 

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Het gaat vaak fout omdat iedereen denkt verstand van hout te hebben!'
Stem & reageer Lees de uitslag