Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Vrijdag 8 februari 2019

Palletpool groeit verder

 

PAKi, onderdeel van de Nederlandse Faber Halbertsma Group, heeft per 1 februari de activiteiten binnen de pooling- en logistieke divisie van het Duitse vPOOL overgenomen. De continuïteit blijft gewaarborgd en er wordt vanaf nu een breder scala aan producten en diensten geleverd.

 

 

De ladingdragerspecialist PAKi Logistics laat weten dat het nieuwe bedrijf zal opereren onder de naam vPOOL Logistics GmbH en dat de accounts worden voortgezet. Alle tegoeden blijven geldig.

De medewerkers van de pooling-activiteiten worden overgebracht naar het nieuwe bedrijf en blijven op de locatie in Wörnitz werkzaam.

 

Ingrid Faber, CEO van Faber Halbertsma Group: "We zijn verheugd met deze acquisitie en heten het ervaren team van vPOOL welkom bij de Faber Halbertsma Group. Door deze overname wordt onze positie in de vleesverwerkende industrie verder verstevigd en uitgebouwd. De poolingdivisie van vPOOL is een goede aanvulling op de productportfolio van onze eigen PAKi-divisie en ondersteunt de strategie van de groep om verder uit te breiden naar nieuwe circulaire systemen voor ladingdragers."

 

Heiko Dagenbach blijft aan als directeur van vPOOL.

 

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Het gaat vaak fout omdat iedereen denkt verstand van hout te hebben!'
Stem & reageer Lees de uitslag