Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Donderdag 14 maart 2019

Beter Hout stopt ermee

 

Beter Hout, producent van multiplank- en andere samengestelde houten vloeren, heeft zijn bedrijfsactiviteiten beëindigd. De complete productielijnen en houtbewerkingsmachines van de onderneming staan nu online te koop.

 

 

De online veiling wordt verzorgd door bureau Troostwijk. Op de ruim 140 items kan tot en met 19 maart geboden worden.

 

Beter Hout werd opgericht in het jaar 2000 in Boxtel. Het bedrijf ontwikkelde zich tot de grootste producent in de Benelux van multiplankvloeren, vloerdelen, tweelaags parket en lamelplanken.


Eyecatcher in het aanbod is de combinatie van de complete profileerlijn met rollerbanden, bandschuurmachines en stapelaar. Daarnaast worden de houtbewerkingsmachines, stapelaars, schuurmachines, zaagmachines, voorraad en rollend materieel online per opbod verkocht.


Teun van Leeuwen, veilingmeester bij Troostwijk Auctions: “Met Beter Hout gaat er weer een icoon dicht binnen de Nederlandse houtbewerkingssector. Deze veiling biedt geïnteresseerden in binnen- en buitenland een aanbod van gebruikte, goed onderhouden machines.”

Op 15 en 16 maart kunnen geïnteresseerden op afspraak de items bekijken.

De specifieke veiling en alle daarbij behorende details zijn hier te zien: https://www.troostwijkauctions.com/nl/woodworking/01-28348/
 

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Hout is een ondergeschoven kindje in bouwmarkten!'
Stem & reageer Lees de uitslag