Schrijf u nu in voor de gratis nieuwsbrief

Aanmelden

Nieuws

Maandag 25 maart 2019

Verkiezing leerbedrijf en praktijkopleider

 

Voor de bijna 500.000 MBO-studenten die tijdens hun stage of leerbaan leren in de praktijk, maken een goed leerbedrijf en een goede praktijkopleider het verschil. Om dat te benadrukken organiseert SBB jaarlijks de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider. Tot en met 30 april kan iedereen de beste kandidaten voordragen.

 

 

Het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider worden tijdens een bijzonder gala in november dit jaar gehuldigd en staan een jaar lang in de schijnwerpers. Namens SBB vertegenwoordigen zij alle leerbedrijven en praktijkopleiders van Nederland.
 

Tot en met 30 april 2019 kunnen er voordrachten worden ingediend. Ze worden daarna beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider te komen.


Met deze jaarlijkse verkiezingen waarderen het ministerie van OCW en SBB de belangrijke rol die de meer dan 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders spelen in het opleiden van MBO-studenten.

De verkiezing beste leerbedrijf werd in 1996 voor het eerst georganiseerd. De prijs beste praktijkopleider wordt sinds 2009 uitgereikt.
 

Wilt u een leerbedrijf of een praktijkopleider voordragen? Ga naar www.s-bb.nl/verkiezing.
 

 

 

Bestel nu 2 gratis proefnummers Terug

 


 

Overig nieuws van die dag

Meer

Stelling

'Het gaat vaak fout omdat iedereen denkt verstand van hout te hebben!'
Stem & reageer Lees de uitslag