Ga naar hoofdinhoud

Gevel 2022

  • Begindatum 31 mei 2022
  • Einddatum 2 juni 2022
  • Locatie Jaarbeurs Utrecht
  • Website Bezoek website

Gevel 2022

De vakbeurs voor ontwerp & engineering van de gebouwschil wordt dit jaar gehouden van 31 mei t/m 2 juni. Met een bezoek aan GEVEL is je gevelkennis weer helemaal bijgespijkerd en krijg je een flinke dosis ideeën en inzichten mee. En vergeet niet jouw idee mee te nemen naar Utrecht, want het kan zomaar het begin zijn van iets nieuws. “Elkaar weer live zien, het is toch zoveel meer waard.”

Zet nieuwe stappen naar de toekomst

Het thema INCEPTION vertaalt de beurs naar een bijzondere sfeer op de vloer: met aandacht voor de schaal van de stad én het kleinste detail. Met exploded views, onverwachte perspectieven en de wereld op zijn kop. Wat droom jij voor de toekomst? Wat zie jij als je door een stad loopt? Is jouw ontwerp een droom of realiseerbaar? Bekijk de wereld eens binnenstebuiten of ondersteboven: die uitdaging gaat GEVEL 2022 graag met je aan.

Subthema’s

Met de subthema’s TECH, NATURE, ART&HISTORY, FUTURE snijden we actuele en praktische onderwerpen aan.

  • TECH staat voor de ontwikkelingen op het gebied van 3D design en printing, BIM, materialenpaspoort, prefabricatie, digitalisering en automatisering.
  • NATURE geeft informatie over biobased/hernieuwbare materialen, biodiversiteit, gezondheid in gebouwen, de rol van de gebruiker, low-tech en no-tech oplossingen.
  • ART&HISTORY verdiept zich in het karakter en narratief van (gevel-)ontwerpen, tactiliteit en ornament, vakmanschap en de stedelijke context van ontwerpen.
  • FUTURE kijkt naar data-gedreven en parametrisch ontwerpen, de circulaire economie en bouwindustrie, de aanpasbaarheid van gevels en gebouwen in de toekomst.

Neem de tijd voor GEVEL 2022: ontmoet bevlogen vakgenoten, neem je collega’s en opdrachtgevers mee! Er is genoeg te zien, horen, beleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer