Ga naar hoofdinhoud

Het Houtbad

  • Begindatum 8 oktober 2019
  • Einddatum 6 november 2019
  • Locatie Gent en Wielsbeke, België
  • Website Bezoek website

Het Belgische Timber Training Center verzorgt tussen 8 oktober en 6 november dit jaar opnieuw Het Houtbad. Deze training, bestaande uit zes modules op zes verschillende dagen, is bedoeld voor bedrijfsleiders, inkopers, verkopers en nieuwe medewerkers die zich willen verdiepen in hout, parket en plaatmaterialen.

De opleiding wordt gegeven in samenwerking met de Hogeschool van Gent. Nieuw is de module Parket, waarbij de deelnemers een bezoek brengen aan de fabriek van Unilin.

Module 1 is getiteld ‘Basiskennis hout en houtsoorten’, module 2 draait om ‘Hout en vochtgehalte’ en module 3 maakt de deelnemers wegwijs in handelsvormen en kwaliteitsnormen. Module 4 staat in het teken van ‘Naaldhout, meer dan enkel vuren en grenen’. Deze vier modules worden gehouden op de Hogeschool van Gent onder leiding van docente ir. Reinhilde Vanlishout.

De nieuwe module 5 is volledig gewijd aan ‘Parket’ en vindt plaats bij producent Unilin in Wielsbeke (B), met Michel Devos als docent. Tot slot gaat module 6 in op ‘Plaatmaterialen: van spaanplaat tot massief HPL’. Deze les wordt gegeven in Gent door docent ing. Patrick Decolvenaer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer