Ga naar hoofdinhoud

Houtdiner

Na drie jaar staat het Houtdiner voor jonge houtprofessionals weer op het programma. Deze wordt gehouden op vrijdag 7 oktober 2022 in het buitencentrum van Staatsbosbeheer in Almere. Deze netwerkborrel met BBQ is voor iedereen tot ongeveer 40 jaar of wie jong van geest is. De organisatoren hopen vooral studenten en mensen met een paar jaar werkervaring te bereiken.

“Voor hen bestaan weinig tot geen mogelijkheden voor informeel persoonlijk contact. Hoe vaak tref je een leverancier of klant als je één of twee jaar op de binnendienst werkt? Waar begin je als je net van school komt en je wilt graag iets gaan doen met hout? Maar ook als je al enige jaren in het hout rondloopt en denkt veel mensen te kennen is het Houtdiner “the place to be” om je netwerk te verbreden”, laat de organisatie weten. Verder maakt het niet uit of je in de hout-, emballage-, bouwmaterialen-, meubel,- of bosbouwbranche werkt. Hoe meer achtergronden, des te interessanter.

Het is de 17e editie sinds 2003 en wordt op persoonlijke titel georganiseerd door Annelies Hilgers van Houtex, Mark van Duinen van TABS Holland en Roy Abdul-Rasjid van Hupkes. Deelname kost € 57,50 p.p. Inbegrepen is dan een compleet verzorgde BBQ, inclusief alle drankjes. Aanmelden kan via www.houtdiner.nl of stuur een mail naar houtdiner@gmail.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer