Ga naar hoofdinhoud

Houtwereld Praktijkdag 2019

  • Begindatum 17 oktober 2019
  • Einddatum 17 oktober 2019
  • Locatie Vianen
  • Website Bezoek website

Op donderdag 17 oktober organiseert het vakblad Houtwereld de achtste editie van de Houtwereld Praktijkdag, hét kennis- en netwerkevent voor en door de houtsector. Dat gaan we doen bij Dekker Hout in Vianen. Thema dit jaar is ‘Prefab: oplossing voor bouw & renovatie’.

Dekker Hout Vianen, onderdeel van Koninklijke Dekker uit 1885, is één van de grootste industriële houtbewerkers en producenten van geverfde houtproducten in Europa. Het bedrijf is gespecialiseerd in kozijnhout, tuinhout, gevelbekleding, deuren (Austria) en (gelakte) plinten en ander lijstwerk.

In Vianen beschikt Dekker Hout over een nieuw distributiecentrum met warehousemanagementsysteem. Elders verzorgen robots sinds kort de productie van deurkozijncombinaties en zijn er nieuwe lakstraten in gebruik. Verder doen op de bedrijfspanden 35.000 zonnepanelen er dagelijks hun werk en is er een nieuwe showroom.

Toekomst van prefab

De Houtwereld Praktijkdag staat op donderdag 17 oktober geheel in het teken van prefab-productie. Velen in de houtsector zien prefab als een kans of als een bedreiging. Het programma gaat daarom in op de mogelijkheden nu en in de toekomst en belicht manieren waarop de handel en industrie hier handig op in kunnen spelen.

Feestje voor de houtsector

De Houtwereld Praktijkdag brengt jaarlijks het houtvak bij elkaar. De laatste keren werd het unieke event bezocht door zo’n 450 handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, de brede houtindustrie, prefabbouwers, constructeurs, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.
Gasten kunnen op 17 oktober rekenen op een geheel verzorgde middag. Op het programma staan interessante sprekers, live demonstraties, stands boordevol nieuws, bedrijfsrondleidingen, meerdere netwerkmomenten, live entertainment, een lunch en natuurlijk de drukke, gezellige Houtborrel.

Klik HIER voor meer informatie, programma en aanmelding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer