Ga naar hoofdinhoud

MaterialDistrict

  • Begindatum 5 april 2022
  • Einddatum 7 april 2022
  • Locatie Utrecht
  • Website Bezoek website

MaterialDistrict Utrecht is verplaatst naar 5-7 april 2022, zo laat de organisator weten. Dit is besloten in nauw overleg met de exposanten en betrokken eventpartners. Aanleiding om hét inspiratie-evenement voor de (interieur)architect te verplaatsen van 15-17 september 2021 naar het voorjaar van 2022 is dat de markt meer tijd nodig heeft om het vertrouwen terug te krijgen om weer volop aan evenementen deel te nemen.

Gedurende drie dagen wordt de Werkspoorkathedraal in Utrecht de plek waar materiaalfabrikanten, materiaalontwerpers en kennisinstellingen in contact komen met voorschrijvers. Bezoekers kunnen rekenen op nieuws van exposanten, een tentoonstelling met vierhonderd materialen en een lezingenprogramma met een keur aan sprekers.

MaterialDistrict is bedoeld voor ontwerpers en R&D-professionals. Alles staat in het teken van materiaalinnovaties voor het ruimtelijke domein. Van architectuur, interieur en tuin- & landschapsarchitectuur tot en met leisure, tentoonstellings- & decorbouw en meubel- & interieurbouw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer