Ga naar hoofdinhoud

Adres voor Nationaal Houtbouw Akkoord

Het vorige maand bekend gemaakte initiatief om te komen tot een Nationaal Houtbouw Akkoord heeft nu een website waar het rapport op te vragen is en geïnteresseerden van zich kunnen laten horen.

Het Nationaal Houtbouw Akkoord is één van de voorstellen van een werkgroep met deelnemers uit de hele bouwkolom: opdrachtgevers als de provincie Groningen en belegger Vivero Vastgoed, Staatsbosbeheer, architecten, leveranciers en bouwbedrijven. Hun overleg van enige maanden in verschillende werkgroepen leidde tot een rapport dat net op tijd klaar was om te worden gepresenteerd (door Kasper Broek van Staatsbosbeheer en Oscar Vos van studio Krft) op het Nationaal Digitaal Houtbouwcongres op 1 oktober. Een belangrijke aanbeveling van de werkgroep is om te komen tot een Nationaal Houtbouw Akkoord. Ondertekenaars zouden zich bereid verklaren om aan kennis- en productontwikkeling en bevordering van de houtbouwproductie mee te gaan werken.

Over het rapport en het initiatief is er nu ook een website. Het rapport is daar te downloaden en wie enthousiast geworden is of vragen heeft kan er zijn/haar gegevens invullen.

Lees dus via deze link meer over het Nationaal Houtbouw Akkoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer