Ga naar hoofdinhoud

Demonstratieproject in Korea om hout te promoten

Canadian Wood Korea heeft een demonstratiehuis in Korea opgeleverd ter promotie van hout. Het project presenteert hout als een veiligere en groenere bouwoptie voor de groeiende een- en meergezinswoningmarkt in Korea.

Canada Wood wil hout promoten als groen bouwalternatief.  Het demonstratieproject in Korea is daar een mooi voorbeeld van. Canada Wood Korea is het demonstratieproject bovendien gestart om de technische levensvatbaarheid van het Midply shearwall-systeem en Super-E® -huisvestingstechnologie aan te tonen.

Om een Super-E® -standaard te krijgen zijn bepaalde eisen voor luchtdichtheid en isolatie-aanpassing nodig. Het is gericht op het leveren van een hoogwaardige, gezonde en energiezuinige woonstandaard. Het Midply shearwall-systeem is ontwikkeld voor middelhoge houtskeletbouw. Panelen die met het Midply shearwall-systeem zijn gemaakt, hebben meer dan het dubbele van de schuifweerstand van enkelvoudige panelen. Er is ook meer oppervlak beschikbaar voor verbinding.

Het demonstratieproject bestaat uit een familiehuis dat bestaat uit twee eenheden met een totale oppervlakte van 240 vierkante meter. Canadian Wood Korea biedt voortdurende technische en materiële ondersteuning aan dit demonstratieproject.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer