Ga naar hoofdinhoud

Houtdag 2021, volgende week, gaat door

De binnen- en buitenlandse sprekers hebben er zin in, de jury en de genomineerden voor de Nationale Houtbouwprijs ook en natuurlijk de sponsoren: volgende week 24 november zal de Houtdag 2021 plaats vinden zoals gepland. Stadstheater Musis en de organisatie van de Houtdag zien het evenement met vertrouwen tegemoet.

De Houtdag is een evenement met uitsluitend toegang met een QR-code in combinatie met een ID. Er zijn vaste zitplaatsen. De opkomst is ruim, maar flink onder de maximale groepsgrootte van 1250 personen. Het vindt plaats in de prachtige grote zaal van Musis waar ruimte genoeg is om afstand te houden én het is een middagprogramma (van 12:30 uur tot 18:00 uur). Daarmee valt de Houtdag ruimschoots binnen de bepalingen en regels zoals die afgelopen zaterdag van kracht zijn geworden.

De internationale sprekers, Shajay Booshan (Zaha Hadid Architects, Londen), Franco Piva (Ergodomus Timber, Pergione Valsugana, Italië) en Robert Schmitz (White Arkitekter, Stockholm) hebben allen laten weten aanwezig te zullen zijn en ook de sponsoren hebben er zin in. In de pauzes tijdens de Houtdag presenteren de sponsoren zich in de ruime foyer, wie daar de drukte wil vermijden kan zich ook elders vertreden.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor wie er bij wil zijn. Het evenement wordt niét gestreamed, dus wie de voordrachten van de key-note speakers of van de zes innovatie- en onderzoekspitches wil volgen en wie er bij wil zijn als de winnaars van de Nationale Houtbouwprijs bekend worden gemaakt zal er ook echt bij moeten zijn in Arnhem.

Klik hier voor meer informatie over de Houtdag, het programma en aanmelden.

Klik hier voor informatie over de Nationale Houtbouwprijs en om te stemmen op je favoriete houtbouwproject voor de Publieksprijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer