Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe beurs in 2021: Houtbouw

Midden in de coronacrisis kijken beursorganisatoren alweer vooruit. Tegelijk met de beurzen Renovatie en Monument komt er een nieuwe beurs in de Bossche Brabanthallen: Houtbouw.

Houtbouw, op 19 en 20 mei 2021, wordt door de organisator, 54 Events, een ‘dedicated’ beurs genoemd. In tegenstelling tot generieke bouwbeurzen moet dit een plek worden die exclusief over houtbouw gaat. Met exposanten die rechtstreeks met dit onderwerp van doen hebben. En met een kennisprogramma over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

De lancering van de beurs was gisteren, op 1 oktober, tegelijk met het Nationaal Digitaal Houtbouw Congres, waar de beurs Houtbouw medesponsor was. De beurs heeft zich weten te versterken met een deskundige adviesraad. Daarin zitten, naast de hoofdredacteur van Het Houtblad, ook mensen van TNO, Nieman Raadgevende Ingenieurs, Centrum Hout, Madaster en FSC Nederland.

Houtbouw heeft een uitgebreide website die de bedoeling van de beurs en de diverse mogelijkheden uitlegt. De beurs is ook op een groot aantal socials te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer