Ga naar hoofdinhoud

Uren terugkijken op video: Mass Timber March Madness

Er zitten heel leerzame video’s bij, inspirerende voorbeelden en interessante discussies. De in maart georganiseerde ‘Mass Timber March Madness’ is nu in video’s terug te vinden op YouTube.

De Mass Timer March Madness was een initiatief van Mass Timber City, en dat is weer een interactieve website die gesponsord wordt door het Amerikaanse ministerie van landbouw en het Tallwood Design Institute, een samenwerking tussen de universiteit van Oregon en het bedrijfsleven.
Deelname kostte 49 dollar voor de hele maand en het programma was overvol te noemen. Zo vol dat de kans klein is dat veel mensen alles live zullen hebben gezien. Wat best jammer is, want naast sprekers die wel heel duidelijk op de Amerikaanse situatie geënt waren waren er ook internationale gasten, waaronder uit Europa en werden er tal van inspirerende projecten behandeld. Mass Timber City heeft nu een groot aantal (alle?) sessies op YouTube gezet. Het gaat om 33 video’s waarvan meerdere van drie kwartier in lengte of langer. Een voordeel van YouTube: je kunt heel eenvoudig Fast Forwarden of van het ene filmpje naar het andere springen.

https://www.youtube.com/c/MassTimberCity/videos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer