Ga naar hoofdinhoud

Video-oproep: last call voor de Nationale Houtbouwprijs

Nog precies een week. Dan is het 1 september en dan sluit de deadline voor de Nationale Houtbouwprijs 2021. Het is een nieuwe prijs die bouwen met hout nóg bekender en populairder wil maken, door de beste houten gebouwen van de afgelopen twee jaar te belonen. De juryvoorzitter doet een oproep.

Houtbouw is populair in ons land en wordt steeds populairder. Zowel bij bedrijven en particulieren als ook in de seriematige huizenbouw. De Nationale Houtbouwprijs is precies in die drie categorieën onderverdeeld, terwijl er ook een overall-prijs wordt toegekend en een publieksprijs. Het is een projectprijs, dus alle betrokken makers en de opdrachtgever delen in de eer, maar de inzender ontvangt de award.

De winnaars van de Nationale Houtbouwprijs worden bekend gemaakt op 24 november tijdens De Houtdag in Arnhem, onder toeziend oog dus van een grote groep nationale en internationale kenners. Meer informatie over de jury, de vereisten en het regelement én de plek om je project in te zenden, het is allemaal te vinden onder deze link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer