Ga naar hoofdinhoud

Boogaerdt Hout

Boogaerdt Hout is onderdeel van de Koninklijke Boogaerdt Groep en heeft haar oorsprong in het jaar 1741. Als zaagmolen begonnen is Boogaerdt heden ten dage uitgegroeid tot een gerespecteerde houthandel die zich als specialist toelegt op diverse houttoepassingen in verschillende afzetmarkten.

De belangrijkste afzetmarkten zijn jachtbouw, scheepsbouw, timmer -, deuren – en trappenindustrie, interieurbouw, grond-, weg- en waterbouw en houthandel in binnen- en buitenland.

Boogaerdt Hout is uw specialist als het gaat om Azobé. De voorraad Azobé rondhout van Houthandel Boogaerdt bestaat bijna geheel uit FSC gecertificeerd Azobé. Het rondhout zagen wij speciaal voor u op maat (bestek). Dit betekent dat we kunnen voldoen aan uw vraag naar duurzaam geproduceerd hardhout met certificaat. Daarnaast is het ook mogelijk afwijkende afmetingen hout te combineren met snelle levertijden. Naasts zagen kunnen wij in onze machinale alle overige schaafbewerkingen voor u uitvoeren.

Andere houtsoorten waarmee wij u kunnen bedienen zijn o.a. Accoya, Afzelia, Abachi, Bangkirai, Beuken, Bilinga, Douglas, Eiken (Eur.+Am), Essen (Am), Iroko, Kersen (Am), Mahonie (Sapeli en Sipo), Meranti, Merbau, Noten (Am), Oregon-Pine, Teak, Vuren, Wengé en, WRC.

Van kleine orders tot grote bestekken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag naar de mogelijkheden.


Categorieën

Diversen

Halffabrikaten

BESCHOEIINGEN, DAMWANDEN EN HEIPALEN

GEMODIFICEERD HOUT

GEVELBEKLEDING

GEVINGERLAST, GELIJMD EN/OF GELAMINEERDE HOUTSOORTEN (voor constructieve toepassingen)

GEVINGERLAST, GELIJMD EN/OF GELAMINEERDE HOUTSOORTEN (voor niet-constructieve toepassingen)

LIJSTWERK EN PROFIELEN

TUINHOUT EN LANDSCHAPSAANKLEDING

VLOERDELEN/PARKET/LAMINAAT

Houtsoorten

Industrie & Toelevering

Plaatmaterialen

Bedrijfsprofiel

Bezoekadres
Dorpsstraat 88
2931 AG Krimpen aan de Lek

Postadres
Postbus 2009
2930 AA Krimpen aan de Lek

Telefoonnummer
0180-551552

Email Website

Keurmerk
FSC, KH, PEFC

Categorie: