Ga naar hoofdinhoud

Van den Berg Hardhout BV

Van den Berg Hardhout BV is gespecialiseerd in de import en verkoop van FSC gecertificeerd tropisch hardhout voor allerlei toepassingen.
Initiatiefnemers Albert Oudenaarden, Kees van den Berg, Arie van den Berg en Hans Stout (bij het bedrijf betrokken als adviseur) hebben hun kennis en idealisme gebundeld in dit nieuwe bedrijf.
Het is een bedrijf waar u van op aan kunt, die met u meedenkt, passend advies geeft en de beste deal voor u maakt. Hun standaard houtvoorraad speelt hierin een belangrijke rol.

De naastgelegen schaverij (UVO Lopik) maakt het mogelijk om snel, vakkundig en op maat te zagen, drogen, schaven, profileren en afkorten. Zij zijn gespecialiseerd in het bewerken van hardhout en hebben hiervoor uitstekende mogelijkheden.

Wereldwijd zijn al veel bossen FSC gecertificeerd. Maar er is nog een wereld te winnen. Van den Berg Hardhout wil daar een bijdrage aan leveren. Bijvoorbeeld door het ontdekken en ontwikkelen van minder bekende houtsoorten.
Naast de bekende, kunt u van ons ook minder bekende houtsoorten verwachten. Zodoende maken we beter en duurzamer gebruik van de bossen die ons zijn gegeven.

“Geen zorgen meer om hardhout”, dat is ons devies


Categorieën

Diversen

Halffabrikaten

Houtsoorten

Timmerwerken

Bedrijfsprofiel

Bezoekadres
2e Industrieweg 19
3411 ME Lopik

Postadres

Telefoonnummer
0348-820000

Faxnummer
0348-820008

Email Website

Keurmerk
FSC

Categorie: