Ga naar hoofdinhoud

Een indrukwekkende line-up

Zo! Ik ben er zelf beduust van. Op 1 oktober presenteer ik een ge-wel-dig congres over houtbouw. Met topsprekers uit binnen en buitenland. Dan hashtaggen we tegenwoordig trotsop. En zinin. Welgemeend.

Een middag lang hoge energie, hoge informatiedichtheid, grote inspiratie. Digitaal. Ja, digitaal, dat wel. En ja, het zal trekjes van de Zoom- of Teamsvergadering hebben, maar ook veel trekjes van een live-event. Met discussies, give-aways, primeurs, hoofdsprekers en parallelsessies, en met ontmoetingen van andere deelnemers, netwerken en zelfs een facultatieve rondgang langs de standjes van de hooggewaardeerde sponsoren.

Je weet allang dat ik het over het Nationaal Digitaal Houtbouwcongres heb. Meer info en inschrijven kan via deze link.

Op die pagina vind je ook de line-up. Architecten uit Engeland en Groot-Brittannië. Houttechnici. Corporatiebestuurders met hart voor houtbouw. Ontwikkelaars van houten gebouwen. En daar komt nog een aantal verrassingen bij waar ik nog niet teveel over kan vertellen :-).

Als ik jou was zou ik me inschrijven. Dat kost wat (25 euro netto) maar dan heb je ook wat. Onder andere korting op een gaaf boek over houtbouw. En verder een middag lang op hoog niveau uitwisseling over grootschalige woningbouw in hout. Dat wil je. Daar doe je aan mee, toch zeker?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer