Ga naar hoofdinhoud

Save the Date

We gaan weer los! Op donderdag 17 oktober organiseren we de achtste editie van de Houtwereld Praktijkdag, hét kennis- en netwerkevent voor en door de houtsector. En dat gaan we doen in de productievestiging van Dekker Hout in Vianen. Daar is een goede reden voor. Dekker heeft er de laatste jaren stevig geïnvesteerd, wat u met eigen ogen kunt komen zien. Ik heb het dan over een distributiecentrum met warehousemanagementsysteem en een capaciteit van inmiddels 3.600 orderpickregels per week. Elders verzorgen robots sinds kort de productie van deur-kozijncombinaties en er zijn nieuwe lakstraten in gebruik genomen. Verder doen op de bedrijfspanden 35.000 zonnepanelen er dagelijks hun werk en is er een nieuwe showroom.

Door dit alles heeft Dekker Hout zich getransformeerd van een producent en importeur in een logistieke expert in de snelle en betrouwbare levering van soms ‘onhandelbare’ producten. De Houtwereld Praktijkdag is hét feestje voor de houtsector.

De laatste keren werd ons event bezocht door zo’n 435 handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, de brede houtindustrie, prefab-bouwers, constructeurs, toeleveranciers en overige partijen in de bouw.

Dit jaar hebben we een paar verrassingen voor u in petto. Reserveer donderdag 17 oktober dus maar alvast in uw agenda! En als u zich vóór 1 september aanmeldt, profiteert u bovendien van een mooie vroegboekkorting.

Marleen van Herwijnen
hoofdredacteur & woodfluencer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer