Ga naar hoofdinhoud

Houtdag 2022 in TivoliVredenburg


De Houtdag 2022 zal op 15 november plaatsvinden in TivoliVredenburg in Utrecht. Onder de titel ‘Houtbouw zoals het moet’ organiseert houtbouwvakblad Het Houtblad opnieuw een bijzonder programma, inclusief de uitreiking van de Nationale Houtbouwprijs.

De bijeenkomst van 13:00 tot 18:00 uur vindt grotendeels plaats in de Hertz Zaal. Het ontwerp van die zaal uit 2014 van architect Patrick Fransen is een ode aan Herman Hertzberger, de architect van Muziekcentrum Vredenburg op dezelfde locatie.

Houtbouw zoals het moet

Het programma van lezingen, key-notes en kortere pitches, staat in het teken van het thema ‘Houtbouw, zoals het moet’. Dat houtbouw ‘moet’ om tot een meer duurzame en circulaire economie te komen, zal voor weinig aanwezigen een discussiepunt zijn. Hoe die houtbouw het beste gerealiseerd kan worden, daarover gaan de lezingen.

Daarnaast presenteren vele relevante sponsoren uit de houtbranche zich in een naastgelegen zaal in een interessante informatiemarkt. Hier is de mogelijkheid om contacten te leggen en vragen te stellen. Uiteraard is er volop ruimte om ook onderling nader kennis te maken en door te praten.

Houtbouwprijs

Met de uitreiking van de Nationale Houtbouwprijs beloont een deskundige vakjury de beste houten gebouwen die de laatste twee jaar in ons land opgeleverd zijn. De feestelijk uitreiking van de awards zal tijdens de Houtdag 2022 plaatsvinden. Een project inschrijven voor deze prijs kan nog tot 1 september.

Early Bird-korting Houtdag

Na de zomer zal het sprekersprogramma stukje bij beetje bekend worden. De inschrijving met ‘early bird’ korting is al geopend. Bovendien krijgen ook Houtwereld abonnees 100 euro korting.

Meer informatie leest u hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer