Ga naar hoofdinhoud

Nieuw IKOB-Stimuleringsfonds steunt bouwproject

Bouwcertificeerder IKOB gaat vanuit het nieuwe IKOB-Stimuleringsfonds jaarlijks een veelbelovend project in de bouwnijverheid en gebouwde omgeving financieel ondersteunen. Initiatieven en belanghebbende op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, veiligheid, energieprestaties, recycling en (technische) innovaties komen in aanmerking. De bijdrage van maximaal 50.000 euro wordt gegeven aan een onderzoeks- of uitvoeringsproject. Bij voorkeur leiden deze projecten ook tot kennisproducten, zoals nieuwe richtlijnen, een opleidingsprogramma of breed inzetbare applicaties.

Wim Reedijk, voorzitter IKOB: ‘’Stichting IKOB gaat nu het vermogen en de inkomsten ook op andere manieren inzetten om de vooruitgang in de branche te bevorderen. Hiervoor hebben we het IKOB-Stimuleringsfonds in het leven geroepen. Elk jaar ondersteunen we een project dat een bijdrage
levert aan de kwaliteit, duurzaamheid of veiligheid in het werkveld. Hiermee dagen wij iedereen uit een steentje bij te dragen aan kennisontwikkeling en innovatie.”

Inschrijven

Inschrijven kan jaarlijks van 1 september tot 1 december via het pitch-formulier op www.ikob-stimuleringsfonds.nl. De aanvraag kan worden gedaan door de rechtspersoon of natuurlijke persoon.
De financiële bijdrage is éénmalig en bedraagt maximaal 50.000 euro.

Stichting IKOB is gericht op het verbeteren van kwaliteit en innovatie in de bouw en de gebouwde
omgeving. Dit wordt onder andere gedaan door het medeaandeelhouderschap in SKG-IKOB. Zij zijn
dé Nederlandse certificatie-instelling voor de bouw- en vastgoedsector.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer