Ga naar hoofdinhoud

Prefab Efficiency award uitgereikt op Prefab beurs

prefab beurs, 2022

De winnaar van de Prefab Efficiency Award 2023 wordt dinsdag 10 oktober bekendgemaakt op de vakbeurs Prefab in de Brabanthallen in Den Bosch. Meedingen naar de prijs kan nog tot vrijdag 22 september.

De uitreiking van de Prefab Efficiency Award 2023 vind plaats op dinsdag 10 oktober om 15:45 uur op podium Prefab tijdens de vakbeurs Prefab. De beurs is op 10, 11 en 12 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

De award wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Vorig jaar, in 2022, won HoloHelmet waarmee je dankzij de ingebouwde VR-Hololens bouwhandelingen vereenvoudigt en faalkosten voorkomt. In 2021 won TranforMeer van ViosBouw. Dit concept kan worden toegepast in bestaande wijken en buurten om efficiënt woonruimte toe te voegen met (deels) prefab houtskeletbouw.

Prefab Efficiency Award 2023

Meedingen naar de award kan met een product, systeem of methode die slim en snel bouwen in de Nederlandse bouw- en installatiesector verder helpt. Of stimuleert uw onderneming op andere wijze de prefabricage? Door middel van software, bijvoorbeeld, of een slimme (logistieke) dienst?

Nieuwe prefab producten

Inzendingen mogen niet langer dan twee jaar op de Nederlandse markt voorhanden zijn. Ook nog dit jaar te lanceren innovaties mogen meedingen naar de prijs. Een jury beoordeelt de inzendingen op innovativiteit, toegevoegde waarde, opschalingspotentieel en klantwaarde.

De winnaar ontvangt een pakket bestaande uit:

  • De mogelijkheid om tijdens de volgende editie van de vakbeurs een dagelijkse workshop te geven in een van de praktijktheaters
  • Een bedrijfspagina in de volgende editie van het Prefab Jaarboek
  • Plaatsing van een advertorial of interview in de digitale nieuwsbrief van de vakbeurs
  • Publicatie daarvan op de website van de vakbeurs
  • Publicatie daarvan op de LinkedIn showcase pagina van de vakbeurs

Aanmelden kan nog tot 22 september.

Prefab beurs 2023 bezoeken?

Toegang tot de vakbeurs Prefab 2023 is gratis voor professionals via registratie vóór dinsdag 10 oktober. Een kaart aan de deur kost € 25,- exclusief BTW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer