Ga naar hoofdinhoud

BMN neemt Huijskes-Boevink ijzerwarenhandel over

IJzerwarenhandel Huijskes-Boevink uit Groenlo gaat per 1 mei 2023 over naar de BME Group, moederbedrijf van BMN. De overname omvat alle activiteiten en het huidige personeelsbestand van het bedrijf.

De ijzerwaren handel gaat na de overname verder onder de bedrijfsnaam BMN Huijskes-Boevink. Het familiebedrijf vierde dit jaar exact haar 100-jarig jubileum. De huidige eigenaren, de heer en mevrouw Boevink, gaan na een overdrachtsperiode met pensioen. Financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

Huijskes-Boevink heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een technische groothandel in ijzerwaren.

Huijskes-Boevink is lid van de inkooporganisatie Zevij Necomij. ‘De overname van dit familiebedrijf past in onze strategie om dicht bij onze klanten te staan. Zij profiteren van de schaalgrootte van BME en van het brede productaanbod, de digitale diensten en het deskundige advies van BMN’, zegt ceo Remco Teulings.

Over BME

Onder de BME groep (Building Materials Europe) vallen in Nederland BMN (120 vestigingen), Raab Karcher, Van Keulen, Tegelgroep Nederland, De Jager Tolhoek, Galvano en de 18 vestigingen van Bouwmaat. De overname van Huijskes-Boevink is de 6e overname in Nederland sinds 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer