Ga naar hoofdinhoud

Belgische CRAS in nieuw jasje

Kenneth Tallir van CRAS

Houthandel Cras Woodshops uit het Belgische Waregem heeft een gedaanteverwisseling ondergaan. Het 144 jaar oude familiebedrijf heeft zichzelf een nieuwe huisstijl aangemeten die beter past haar huidige assortiment en bezigheden. Zij gaat voortaan verder onder de naam CRAS.

Het bedrijf is de afgelopen vijf jaar zodanig veranderd en heeft daarnaast ambitieuze groeiplannen. Daarom heeft zij besloten aan de huisstijl te sleutelen. Kenneth Tallir, omnichannel en marketingmanager bij CRAS, legt uit: “Net zoals dat bij onze klanten het geval is, reiken onze activiteiten verder dan louter hout. We willen niet meer alleen met hout geassocieerd worden. We bieden ook veel andere materialen aan zoals solid surface, HPL, composiet, gipskarton, isolatie enzovoort. Houtproducten zijn wel onze roots en vormen een belangrijk deel van ons aanbod.”

Daarnaast heeft het bedrijf geïnvesteerd in services en komt er straks een digitaal klantenplatform. In Oostende bouwt het bedrijf de eerste van een nieuwe generatie shops voor de vakman die bijvoorbeeld kennis, stalen, producten of een lokale zaagservice zoekt. Het bedrijf heeft 160.000 vierkante meter zonnepanelen geplaatst, mede voor het thermisch modificeren van hout. Zo kan lokaal en Europees hout duurzamer en in meer soorten projecten worden gebruikt.

CRAS is voortaan te herkennen aan een simpele groene cirkel met witte letters. “De vlag dekt nu opnieuw de lading en we zijn klaar voor een nieuwe stap op ons boeiende parcours”, aldus Kenneth Tallir.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer