Ga naar hoofdinhoud

Project: eiken en basralocus in vakantieverblijf Heiloo

Een schroefloze basralocus vlonder.

Het bedrijf F.G.J Pepping Houtbouw uit Heiloo heeft een lokaal vakantieverblijf voorzien van een eikenhouten constructie, binnen en buiten. Het interieur van ‘Buitenliefde’ zoals de vakantiewoning heet, is volledig uitgevoerd in eiken. Er is een extra verdieping gemaakt voor meer slaapruimte.

‘Met een lounge net in deze verdiepingsvloer. De eerste verdieping is toegankelijk door middel van een robuuste eiken trap waarbij we de traptreden gemaakt hebben van stamdelen. Ook komen er eiken elementen terug in de keuken, woonkamer & badkamer.’

Basralocus vlonder

Buiten is er een eiken pergola gemaakt, onder deze pergola ligt een (schroefloze) Basralocus vlonder die direct toegankelijk is vanuit de openslaande deuren in de gevel. ‘We hebben hier voor basralocus gekozen vanwege de mooie strakke uitstraling en natuurlijk omdat het hout duurzaam is en geschikt is voor vlonders. Het is gekocht bij Van den Berg hardhout. Het eiken kopen we bij Geven Hout of bij Van den Elsen,’ zegt Bart Schipper van Pepping.

Via Oakwood Houthandel, onderdeel van F.G.J. Pepping, heeft het bedrijf ook de buitenmeubels, waaronder een schommel-loungebank, geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer