Houtdag 2021: Kennisdag over ontwerpen en bouwen met hout.

houtdag

Thema Houtdag 2021: Houtbouw voor de toekomst

Nederland is in de ban van houtbouw. De plannen, ambities en concepten voor het bouwen met hout tuimelen bijna letterlijk over elkaar heen. Dat is om veel redenen een zeer goede ontwikkeling. Tegelijk is het wel zaak dat in een markt vol nieuwe toetreders het kennisniveau op peil blijft. We hebben niet zomaar houten gebouwen nodig, maar goed gebouwde houten gebouwen. Niet zomaar biobased-ambities, maar goede, uitvoerbare biobased plannen. Op De Houtdag 2021 zal een keur aan binnenlandse en buitenlandse deskundigen ingaan op het deugdelijk en degelijk ontwerpen, construeren en bouwen van gebouwen met hout. Aan de orde komen vragen over brandveiligheid, geluidwering, stabiliteit, belastbaarheid en duurzaamheid van houten gebouwen. Verder is er aandacht voor de stand van het wetenschappelijk onderzoek op houtbouwgebied. En worden tijdens De Houtdag voorbeelden van uitstekende houtbouwprojecten beloond met de Nationale Houtbouwprijs 2021.

.

Kom ook naar de Houtdag!

Locatie en datum Houtdag:
Musis
Datum: woensdag 24 november 2021
Adres: Velperbinnensingel 15, 6811 BP Arnhem

Programma:
De middag zal bestaan uit een verzameling lezingen en kortere pitches, alles plenair. Keynote speakers uit binnen- en buitenland wisselen af met presentaties van innovaties en onderzoek. Tussen de lezingen door zijn er video’s te zien van de genomineerde projecten voor de Nationale Houtbouwprijs en vinden de uitreikingen plaats. De voertaal is Nederlands, de buitenlandse sprekers zullen Engels spreken. Naast het inhoudelijke gedeelte is er volop ruimte en tijd om te netwerken en kennis te maken met de sponsorbedrijven. De dag wordt afgesloten met een borrel.
Binnenkort meer informatie

.

Aanmelden voor de Houtdag:
U kunt zich hieronder aanmelden. Er is een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. Heeft u een vraag over uw aanmelding stuur dan een mail naar Marketingbouw@Eisma.nl

Bent u abonnee van Het Houtblad, Houtwereld of één van onze andere Eisma titels?


Aanmelden

Wilt u meer weten over ontwerpen en bouwen met hout?Aanmelden

Ben jij student en wil je meer weten over ontwerpen en bouwen met hout? Kom dan naar de kennisdag.

Aanmelden

U bent VVNH of NBvT lid en wilt u meer weten over ontwerpen en bouwen met hout?


Aanmelden


Houtdag 2021 in Musis Arnhem


De Hoofdsponsors van de Houtdag zijn:

De Houtdag wordt mede mogelijk gemaakt door: