Ga naar hoofdinhoud

8 oktober – hybride event The Future of Us

11.30 uur: brengt toename biobased materialen

Vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard, vindt op 8 oktober het congrestival The Future of Us – The New World plaats. Een online event over de belangrijkste thema’s van nu. Te weten: energietransitie, circulaire economie en innovatie. Met diverse sprekers, netwerkmogelijkheden en vooral veel innovatie, energie en inspiratie.

Het festival start met een prikkelend en verdiepend ochtendprogramma. Hieraan nemen onder meer Han See Café, Regio Foodvalley Circulair en Go4Export reizen deel. Luc Kikkert (Directeur Kiemt), Kevin Rijke (Directeur IPKW) en Christianne van de Wal (Gedeputeerde Staten van Gelderland) openen het uitdagende middagprogramma.

Schrijfster en theatermaker Marjolijn van Heemstra geeft een poëtische en filosofische voordracht over haar visie op de New World. Op de twee podia vertellen keynotespeakers meer over de rol van de financiële wereld in het oplossen van het CO2 probleem. Maar ook hoe een sociaalecologische economie mogelijk is. In het onderdeel ‘Leiders van de Toekomst’ reflecteren Werner Schouten, Roos Janssen en Kelly Ruigrok op de grootste uitdagingen van de toekomst.

Tot slot neemt Lisanne Halleriet de toehoorder mee in de wereld van CONNECTR energy innovation. Dit is het nieuwe SmartLab van Wageningen University & Research en textiel- en afval recycling in de regio.

Innovatieprijs

De dag sluit af met de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs voor de meest innovatieve en duurzame ondernemer van Oost-Nederland. Jan Terlouw rijkt de prijs ook dit jaar zelf uit. Met deze prijs geeft medeorganisator Kiemt duurzame innovatieve ondernemers een boost.

Het online bijwonen van het festival is gratis. Meld je aan via www.thefutureofus.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer