Ga naar hoofdinhoud

Aandacht voor Dekker, deze week open dagen

Robbert Jan Dekker op de Houtwereld Praktijkdag in oktober

Koninklijke Dekker Hout staat vandaag met een paginagroot artikel in de Volkskrant. Dat is in het kader van een wekelijkse rubriek waarin een Nederlands bedrijf wordt geportretteerd. Niet aan de orde in het artikel kwam dat Dekker Hout deze week drie open dagen organiseert in Vianen.

Het artikel vat geschiedenis, activiteiten en marktvisie van het bedrijf samen, op basis van een gesprek met de directeur-eigenaar Robbert-Jan Dekker. Voor mensen in de houtwereld, lezers van Houtwereld of bezoekers van de Houtwereld Praktijkdag staat er weinig tot geen nieuws in het verhaal. De bosconsessies in Bolivia wordt genoemd, het belang van duurzaam bosbeheer, de robotisering van de werkzaamheden, de activiteiten op het gebied van zonne-energie, het dalen van de houtprijzen en nog zo het één en ander, waaronder Dekkers sportieve hobby, het kitesurfen.

Open dagen in Vianen

Niet vermeld is dat Dekker deze week drie Open Dagen organiseert: woensdag, donderdag en vrijdag. Steeds met aanvang 15:30. Het bedrijf doet dit overigens wel vaker. Dit keer is het thema ‘Oostenrijk’ en wordt elke dag afgesloten met een aan het thema gelieerd buffet. Op alle dagen zijn er rondleidingen en toelichtingen op het assortiment. Woensdag en vrijdag staan de deuren, van het eigen merk Austria, centraal. Op donderdag ligt de nadruk op gevelbekleding en tuinhout (van het eigen merk Elephant).
Vooraf aanmelden voor deze open dagen is vereist. Dat kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer