Ga naar hoofdinhoud

Accu- en benzine kettingzagen

Stihl kettingzagen voor bosonderhoud

Met de MSA 300 presenteert Stihl de sterkste accukettingzaag uit het assortiment tot nu toe. De kettingzagen zijn ontwikkeld voor toepassing in de tuin- en landschapsbouw, bij gemeenten en in de bosbouw. Bijvoorbeeld voor het selectief afkorten, het afkorten en vellen van middelgrote bomen en het bouwen met hout.

Speciaal voor dit product ontwikkelde Stihl de AP 500 S accu. Kenmerkend zijn de grote capaciteit in combinatie met het lage gewicht en een langere levensduur in vergelijking met conventionele lithium-ionaccu’s. Een andere nieuwe accu kettingzaag in het programma is de MSA 220 T voor boomverzorging.  

Op benzine

Op het vlak van benzine kettingzagen introduceerde Stihl het Hexa snijsysteem. Deze oplossing bestaat uit een 3/8″ Rapid Hexa zaagketting voor professionele zagen en de Hexa vijl. Met de laatste is de ketting snel en nauwkeurig te slijpen. De zaagprestaties van de nieuwe ketting liggen tot tien procent hoger dan die van een 3/8″ Rapid Super. Daarnaast is het gamma uitgebreid met het instapmodel benzinekettingzaag MS 162 voor particuliere gebruikers. Deze kenmerkt zich door onder meer een eenvoudige bediening en een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer