Ga naar hoofdinhoud

AfbouwVakdag combineert events

In de Werkspoorkathedraal in Utrecht vindt op 4 april de eerste AfbouwVakdag plaats. Deze moet de separaat gehouden Vloerendag, Stucvakdag, Plafond- en Wanddag en Natuursteenvakdag vervangen.

Op het nieuwe evenement komen afbouwers, bouwers en hun toeleveranciers bijeen voor inspiratie, het delen van kennis, zakendoen en netwerken. Ook bouwkundig aannemers zijn welkom, net als architecten en interieurontwerpers.

NOA, de brancheorganisatie voor afbouwbedrijven, is de organiserende partij.

 

Op de 5.500 m2 grote beursvloer zijn behalve een centraal cateringplein ook vijf expertisewijken ingericht voor de afbouwdisciplines plafond- en wandstellen, stukadoren, tegelzetten, afwerkvloer- en terrazzo aanbrengen en natuursteen verwerken.

Volgens coördinator Rob van Boxtel is de belangstelling groot. “Op de grote bouwbeurzen is er nog zelden een aparte hal voor de afbouw. Het is zoeken tussen de andere aanbieders van bouwmaterieel en -producten. Terwijl de afbouwsector op product-, materieel- en gereedschappenniveau bestaat uit samenhangende disciplines die je heel goed bij elkaar kunt zetten. Er zijn leveranciers met spullen voor elke afbouwdiscipline." 

 

Website: www.afbouwvakdag.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer