Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfsbezoeken Houtwereld Praktijkdag

Het warehouse van HAVEP

Tijdens de Houtwereld Praktijkdag, 24 oktober, kunnen belangstellenden een kijkje nemen bij Timmerfabriek Frank van Roij of bij het houten bedrijfspand van HAVEP. Deze bedrijfsbezoeken zijn onderdeel van het uitgebreidere programma van deze praktijkdag.

In een theater in Goirle gaat hoofdredacteur Jan Maurits Schouten bijvoorbeeld in gesprek over de huidige arbeidsmarkt met deskundigen, praat hij onder meer met Robbert Jan Dekker over tropisch hardhout en gaat hij in op bouwen in hout en of er nu wel of geen sprake is van een ware houtbouwrevolutie. Daarnaast is er een informatiemarkt waar partners van de dag hun noviteiten en producten laten zien aan de bezoekers.

Video Frank van Roij

De Houtwereld Praktijkdag 2023 is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de houtbranche en daarbij ook graag het gesprek aanknoopt met branchegenoten. Toekennen van kaarten gaat op volgorde van aanmelding en beschikbaarheid: de twee excursielocaties hebben maar beperkt capaciteit.

Het volledige programma staat op www.HoutwereldPraktijkdag.nl. Aanmelden om met branchegenoten te spreken kan ook via deze site. Tot en met 24 september geldt nog vroegboekkorting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld.  Abonneer