Ga naar hoofdinhoud

Beheerdersdag vrijdag 23 september

De kaartverkoop voor de 14e editie van de Beheerdersdag is in volle gang! Iedereen die werkt in bos, natuur en landschap is van harte welkom op landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt in Beesd, voor een dag vol kennis delen en vakgenoten ontmoeten. Uiteraard zijn de Bosgroepen, als organiserend partner, weer van de partij. Naast de organisatie verzorgen we ook een aantal presentaties en zijn we aanwezig op de informatiemarkt.

Het volledige programma is inmiddels gepubliceerd en is een mooie mix van sprekers en onderwerpen op het gebied van bos, natuur en landschap, gericht op de beheerpraktijk. Zoals bosbodemonderzoek, verbetering natuurbodems met circulaire toepassingen, ecosysteemaanpak invasieve soorten, gedragscodes bos- en natuurbeheer, buitenexcursies en nog veel meer.

Donné Slangen, directeur-generaal Natuur, Visserij en Landelijk Gebied bij het ministerie van LNV, is op 23 september te gast op de Beheerdersdag. Hij gaat die dag, als onderdeel van één van de workshops, in gesprek met beheerders over voorbeelden/casussen waarbij de beheerpraktijk schuurt met landelijk beleid. Naast de verschillende presentaties en workshops is er ook genoeg tijd voor een lekkere lunch en een wandeling over de informatiemarkt.

Ticketverkoop

De ticketverkooplink (GO-tickets) vindt u op de Tickets-pagina op de website van de Beheerdersdag. De prijzen zijn dit jaar iets verhoogd ten opzichte van eerdere jaren in verband met stijgende prijzen voor alle onderdelen van de dag (huur locatie, apparatuur, horeca/lunch etc.). De ticketprijzen zijn dit jaar:

  • € 50,- voor medewerkers en leden van partnerorganisaties;
  • € 35,- voor studenten (groene opleidingen);
  • € 100,- voor overige deelnemers;

Let op: ALLE tickets dienen via het GO-tickets-systeem aangeschaft en betaald te worden. Betaling kan via iDEAL, Bancontact, Credit Card en PayPal. Bij aanschaf ontvangt u een digitale factuur met de status ‘Voldaan’, voor eventuele declaraties en administratie. De ticketprijs is inclusief toegang, koffie/thee, lunch en een borrel.

Organisatie

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Probos, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Word nu abonnee van Houtwereld of Het Houtblad. Abonneer